+93 873 07 05 | 馃棬 +34 693 298 383 gruesmanresa@gmail.com

POL脥TICA DE PRIVACITAT

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informaci贸 i del Comer莽 Electr貌nic (LSSICE), s’informa els usuaris que la titularitat d’aquest domini 茅s del:聽

 • Titular: Grues Manresa S.L.U
 • Adre莽a: Ctra. de Santpedor, 101, 08242 Manresa, Barcelona
 • Correu electr貌nic: gruesmanresa@gmail.com
 • Contacte: Tel: +34 938730705
 • CIF: ….
 • Registrada al Registre Mercantil de Barcelona, tom 36206, foli 136, full n煤m. 280809

El tractament de les dades personals, aix铆 com qualsevol altra informaci贸 sol路licitada per l’usuari o per a la gesti贸 i tramitaci贸 de consultes en l铆nia o compra a trav茅s de la Botiga On line, dins del Lloc Web, ser脿 dut a terme amb subjecci贸 al previst amb la legislaci贸 vigent a cada moment de Protecci贸 de Dades (Reglament UE 2016/679 de protecci贸 de dades) i normativa de desenvolupament, aix铆 com a la Llei 34/2002, d’11 de Juliol de serveis a la societat de la informaci贸 i comer莽 electr貌nic .

D’acord amb la legislaci贸 vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades de car脿cter personal, s’ent茅n per dades personals 芦qualsevol informaci贸 concernent persones f铆siques identificades o identificables禄.

Grues Manresa S.L.U amb domicili social a Ctra. de Santpedor, 101, 08242 Manresa, Barcelona (d’ara endavant, Grues Manresa) compleix les exig猫ncies establertes a la legislaci贸 vigent sobre Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal i normativa de desenvolupament.

L’objecte de la present Pol铆tica de Privadesa 茅s informar sobre la pol铆tica de protecci贸 de dades de car脿cter personal del web oficial, aix铆 com de la resta d’accessos a xarxes i internet (d’ara endavant, 鈥淟loc Web鈥) perqu猫 vost猫 determini lliure i volunt脿riament si voleu facilitar a Grues Manresa les dades personals que us puguem requerir o puguem obtenir de vost猫 en ocasi贸 del seu acc茅s i 煤s del Lloc Web, aix铆 com dels seus Continguts existents de titularitat de l’empresa.

Informaci贸 i finalitat

Les 煤niques dades personals a qu猫 Grues Manresa tindr脿 acc茅s seran aquelles que l’Usuari faciliti volunt脿riament.

En aquest sentit cal que l’Usuari conegui que, per accedir a alguns serveis oferts a trav茅s de la Web i xarxes socials se us sol路licitaran dades de car脿cter personal i l’emplenament de formularis els camps dels quals s贸n obligatoris de tal manera que l’omissi贸 d’algun de ells podr脿 comportar la impossibilitat que puguem atendre la seva sol路licitud o no poder accedir ni utilitzar els serveis i continguts esmentats, llevat que en el mateix formulari hi hagi dades d’emplenament voluntari.

En compliment amb all貌 establert amb la legislaci贸 vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades, informem que, mitjan莽ant l’acceptaci贸 de la present Pol铆tica de Privadesa l’Usuari accepta que les seves dades personals quedin incorporades i tractades en un o diversos fitxers, la titularitat i responsabilitat dels quals correspon a Grues Manresa per tal de:

 • Prestar-li els serveis i informaci贸 sol路licitats
 • Gestionar i controlar la facturaci贸 de les comandes realitzades pels usuaris registrats mitjan莽ant la plataforma electr貌nica (Botiga Online), obeint aquesta recollida de dades personals a una relaci贸 comercial de compra i venda de mercaderies al detall mitjan莽ant cat脿leg.
 • Gestionar les enquestes, reclamacions, queixes i devolucions pertinents respecte de la compra o servei realitzat atenent la normativa de qualitat existent.
 • Informar sobre l’empresa, les seves promocions, serveis i inscripci贸 al butllet铆 o newsletter
 • Poder gestionar la comanda per al seu lliurament per a aix貌 cal que les seves dades hagin de ser tractades per prove茂dors, com a empresa de transport o missatgeria.
 • Tramitar els serveis dins l’acc茅s a l’脿rea del client o el meu compte, relatiu a all貌 relatiu a la botiga on line.
 • Comunicar-vos qualsevol informaci贸 que pugui ser del vostre inter猫s.
 • Realitzar la gesti贸 de selecci贸 de personal en cas d’haver enviat un curr铆culum.

Aix铆 mateix, en compliment del que estableix la legislaci贸 de protecci贸 de dades i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informaci贸 i de Comer莽 Electr貌nic (d’ara endavant, LSSI-CE), li informem que les vostres dades podran ser utilitzades amb la finalitat d’enviar-vos comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a trav茅s del tel猫fon, correu postal ordinari, fax, correu electr貌nic o mitjans de comunicaci贸 electr貌nica equivalents.

De la mateixa manera, us informem que les vostres dades seran cedides en tots aquells casos en qu猫 sigui necessari per al desenvolupament, compliment i control de la relaci贸 existent amb Vost猫 respecte a la gesti贸 de la compra i lliurament del producte contractat amb Grues Manresa, com per exemple amb els prove茂dors de transport o missatgeria, aix铆 com el majorista, a fi de comptar en tot moment amb estoc suficient de mercaderies, per atendre i servir les mercaderies adquirides per l’usuari registrat dins de la plataforma electr貌nica de comandes i en tots aquells sup貌sits en qu猫 ho autoritzi una norma amb rang de llei i, en particular, quan concorri un dels sup貌sits seg眉ents:

 1. El tractament o la cessi贸 tinguin per objecte la satisfacci贸 d’un inter猫s leg铆tim del responsable del tractament o del cessionari emparat per aquesta norma;
 2. El tractament o la cessi贸 de les dades siguin necess脿ries perqu猫 el responsable del tractament compleixi un deure que li imposi aquesta norma.

Aix铆 mateix, quan l’Usuari facilita les vostres dades de car脿cter personal utilitzant l’e-mail de contactes que poguessin apar猫ixer al Lloc Web, est脿 autoritzant expressament Grues Manresa al tractament de les vostres Dades Personals per poder atendre les vostres peticions de serveis.

Connexi贸 a trav茅s de les xarxes socials

脡s possible que alguns dels nostres serveis incloguin funcions per a xarxes socials, com ara el bot贸 鈥淢’agrada鈥 de Facebook i alguns complements, els botons 鈥淐ompartir鈥. A m茅s, vost猫 pot triar utilitzar l’inici de sessi贸 a les seves pr貌pies xarxes socials, com Facebook, per iniciar sessi贸 en alguns dels nostres serveis. Si decidiu connectar-vos mitjan莽ant una xarxa social o un servei similar, 茅s possible que rebem i emmagatzemem la informaci贸 d’autenticaci贸 d’aquest servei per permetre iniciar sessi贸, aix铆 com qualsevol altra informaci贸 que trieu compartir quan es connecti a aquests serveis. Aquests serveis poden recopilar informaci贸 com les p脿gines web que vau visitar i l’adre莽a IP i podeu establir galetes per permetre el correcte funcionament de les funcions. No som responsables de la seguretat ni de la privadesa de la informaci贸 recopilada per aquests tercers. 脡s el seu deure revisar les declaracions o pol铆tiques de privadesa pertinents als serveis de tercers que utilitza o als que accedeix o es connecta. Si no voleu que la vostra informaci贸 personal es comparteixi amb el vostre prove茂dor de compte de xarxes socials ni amb altres usuaris no connecteu el vostre compte de xarxes socials amb el vostre compte per als serveis i no participeu en la funci贸 d’interacci贸 social dels serveis.

Consentiment

Per tant, en acceptar la present Pol铆tica de Privadesa, l’Usuari accepta el seu contingut i atorga el seu consentiment expr茅s al tractament de les dades personals facilitades amb les finalitats anteriorment indicades.

Igualment, amb la confirmaci贸 d’enviament de les dades de car脿cter personal a trav茅s del formulari previst al Lloc Web i de l’acceptaci贸 de les caselles corresponents a aquest efecte, l’usuari atorga consentiment expr茅s per al tractament de les seves dades personals a les finalitats seg眉ents:

 • La tramitaci贸 i gesti贸 dels productes adquirits mitjan莽ant la plataforma electr貌nica de comandes, facturades pel responsable del Lloc Web, dacord amb el formulari de recollida de dades previst en aquest domini.
 • L’enviament d’informaci贸 publicit脿ria d’ofertes i liquidaci贸 dels productes oferts dins de la plataforma electr貌nica de comandes i comercialitzades pel responsable del Lloc Web.

L’acceptaci贸 per part de l’Usuari del tractament de les dades per part de Grues Manresa, aix铆 com de rebre comunicacions comercials per via electr貌nica en la forma establerta, tindr脿 sempre el car脿cter de revocable sense efectes retroactius, conforme al que disposa la legislaci贸 vigent .

Qualitat de les Dades

L’Usuari web i el destinatari dels serveis proporcionats ser脿 l’煤nic responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades, actuant Grues Manresa de bona fe com a mer prestador del servei.

Per tant, 茅s important que les dades facilitades siguin certes, veraces i l铆cits, reservant-se Grues Manresa el dret d’excloure dels serveis a aquells usuaris que hagin facilitat dades falses, sense perjudici que es puguin iniciar accions legals, comprometent-vos a informar dels canvis que les vostres dades personals puguin patir, a fi que Grues Manresa tingui actualitzades en tot moment les mateixes.

Conservaci贸 de les dades

Grues Manresa, conservar脿 les dades personals proporcionades el temps que sigui necessari mentre duri la relaci贸 negocial o el servei que es presti ia efectes comercials mentre no mostri la seva oposici贸, supressi贸 o limitaci贸 si escau.

En qualsevol cas, per determinar els per铆odes de conservaci贸 de dades, l’empresa preveu les lleis locals, les obligacions contractuals i les expectatives i els requisits dels nostres clients. En el moment en qu猫 vost猫 exerceixi el seu dret de supressi贸, oposici贸, limitaci贸 corresponent o quan considerem que ja no 茅s necessari el tractament de les seves dades, procedirem en el cas que sigui possible a la seva eliminaci贸 o destrucci贸 de manera segura tret que sigui necess脿ria la seva conservaci贸 per establir-ho alguna disposici贸 legal en aquest cas us informarem i mantindrem bloquejats aquests.

Seguretat i protecci贸

Pel que fa a la seguretat i la protecci贸, us informem que les vostres dades seran tractades amb els mitjans t猫cnics, el nivell de seguretat i el grau de protecci贸 que legalment s’exigeixi per evitar la p猫rdua, el mal 煤s, l’alteraci贸, l’acc茅s no autoritzat i el robatori de les dades que l’Usuari faciliti a trav茅s del Lloc Web, i que es tractaran amb la deguda confidencialitat i el deure de secret.

Exercici de drets i consultes

Finalment se us informa que podreu exercir els drets d’acc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸/supressi贸, oposici贸, limitaci贸 i portabilitat, en els termes indicats a la normativa de protecci贸 de dades, contactant amb Grues Manresa, b茅 mitjan莽ant correu electr貌nic gruesmanresa@gmail.com, o l’adre莽a Ctra. de Santpedor, 101, 08242 Manresa, Barcelona o Tel: +34 938 73 07 05.聽 i que en el cas que hagu茅s patit algun tipus d’inger猫ncia en l’exercici dels vostres drets, teniu l’opci贸 de presentar reclamaci贸 davant l’autoritat competent, l’Ag猫ncia de Protecci贸 de Dades.

聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽漏 Empresa Grues Manresa, S.L.U | Pagina creada per Ipgrup